Demarinaisten harrastekerho

Naisjaoston harrastekerho kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18.00 – 20.00 Rity-talon sisäpihan kokoushuoneessa. Kevätkaudella kerhoiltojen höysteenä luetaan novelleja ja myös käsityövinkkejä on tarjolla edelleen. Tervetuloa… Avainsanat:

Demarinaisten harrastekerho

Naisjaoston harrastekerho kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18.00 – 20.00 Rity-talon sisäpihan kokoushuoneessa. Kevätkaudella kerhoiltojen höysteenä luetaan novelleja ja ensimmäisellä kerralla aiheena on Maria Jotuni.… Avainsanat:

Demarinaisten harrastekerho tutustutaan myös kirjallisuuteen

Ajankohtaista
Naisjaoston harrastekerhon kevätkausi alkaa keskiviikkona 16.1. klo 18-20 Rity-talon sisäpihan kokoushuoneessa. Kerhoiltojen höysteenä luetaan novelleja ja ensimmäisellä kerralla aiheena on Maria Jotuni. Harrastekerho kokoontuu säännöllisesti aina… Avainsanat:

Demarinaisten kevätkokous

Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n naisjaoston kevätkokous pidetään keskiviikkona 4.4.2018 klo 18.00 Rity-talon sisäpihan kokoushuoneessa. Kaikki yhdistyksen naisjäsenet – tervetuloa! Avainsanat:

Demarinaiset ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa

Ajankohtaista
Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n naisjaoston toiminta on hyvin aktiivista. Koska jaostolaiset toimivat aktiivisesti yhdistyksen, demarinaisten ja puolueen organisaatioissa ja ovat mukana kunnallisessa ja seudullisessa päätöksenteossa, ovat oman… Avainsanat:

Demarinaiset suunnittelivat tulevaa toimintaa

Ajankohtaista
Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n naisjaosto, Demarinaiset, käsittelivät kokouksessaan mm. vuoden 2014 toimintasuunnitelmaa. Toiminnassa huomioidaan europarlamentti- ja seurakuntavaalit sekä SDP:n puoluekokous järjestettävine tilaisuuksineen. Marraskuussa Oulussa pidettävään Demarinaisten… Avainsanat: