Demarit Rakas Riksu -päivässä

Sosialidemokraatit ovat mukana Rakas Riksu -päivänä 8.9.2019 järjestettävillä syysmarkkinoilla Granitin aukiolla klo 10-14. Paikalla on jututettavana riihimäkeläisiä sosialidemokraatteja, alueen kansanedustajia (Tarja Filatov ja Johannes Koskinen… Avainsanat:

Demaripiirin uusi toiminnanjohtaja Jarkko Nissinen aloittaa elokuussa

Ajankohtaista
Lahtelainen Jarkko Nissinen on valittu SDP:n Hämeen piirin toiminnanjohtajaksi. Nissinen aloittaa tehtävässään 1. elokuuta. Nissisellä on laaja kokemus kunnallispolitiikasta. Tällä hetkellä hän toimii valtuuston kolmantena varapuheenjohtajana. Kaupunginhallituksessa… Avainsanat:

Jouluinen tervehdys valtuustosta

Demarikynästä
Vuoden 2017 viimeinen valtuuston kokous maanantaina 11.12.2017  aloitettiin perinteisesti joulupuurolla. Päätettäviä pykäliä ei kokouksella ollut montaa, mutta kaikki tärkeitä. On se ihanaa, kun joskus pääsee valtuuston… Avainsanat:

Joukko-oppia

Demarikynästä
1960-luvun loppupuolella yritettiin matemaattisin menetelmin havainnollistaa käytänteitä. Valtuustoryhmän kokousta on selkeätä kuvata tuolla saksalaisen matemaatikon Georg Cantorin kehittämällä menetelmällä. Matemaatikko eli 1800-luvun loppupuolella, mutta opit… Avainsanat: