SDP Häme: Kanta-Hämeen aluetilaisuus

Maakunta- ja eduskuntavaaleihin valmistautuminen on käynnistynyt ja kokoonnumme Hämeen piirin molemmissa maakunnissa suunnittelemaan vaalityötä ja tavoitteita aluetilaisuuksiin. Tilaisuuksissa käydään läpi ehdokasasettelua, vaaleihin liittyviä päivämääriä ja… Avainsanat:

Matkalla puoluekokoukseen

Etusivu
SDP:n 45. puoluekokous pidetään Lahdessa 3.-5.2.2017. Riihimäen Sosialidemokraatit ry:stä kokoukseen osallistuu neljä edustajaa osana 39:n edustajan suuruista Hämeen ryhmää. Kaikkiaan puoluekokousedustajia on 500. Hämeen puoluekokousedustajaryhmä… Avainsanat:

Viiden piirin risteily

Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Keski-Suomen piirien demarit risteilevät joulukuussa! Ohjelmassa on puoluesihteeri Reijo Paanasen alustus kunnallisvaaleista, Reijo Vuorennon esitys SDP:n sote-mallista ja kuntatoimijoiden paneeli… Avainsanat:

Hämeen Sosialidemokraattien piirikokous Riihimäellä

Hämeen Sosialidemokraatit ry:n piirikokous pidetään lauantaina 26.11.2016 Riihimäellä, Rity-talolla (Hämeenkatu 48-50) klo 10 alkaen. Kokouksessa käsitellään piirijärjestön sääntöjen 12 §:n määräämät syyspiirikokoukselle kuuluvat asiat, vahvistetaan… Avainsanat:

Lapsi- ja perhepolitiikan ilta Hämeenlinnassa

Tapahtumat
Hämeen Sosialidemokraatit ry järjestää lapsi- ja perhepolitiikan illan Hämeenlinnassa Albertin Kellarissa (Kirkkorinne 2) perjantaina 16.9.2016 klo 18.00-20.00. Tilaisuudessa ovat keskustelemassa mm. lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila ja professori… Avainsanat:

Hämeen Sosialidemokraattien järjestöpäivä

Tapahtumat
Hämeen Sosialidemokraatit järjestää kuntavaalityöhön keskittyvän Järjestöpäivän Hausjärvellä Oitin Torpalla (os. Kuusitie 21, 12100 Oitti) sunnuntaina 25.9.2016. Järjestöpäivä keskittyy osastojen ja kunnallisjärjestöjen vaalityöhön ja tarkoituksena on käydä… Avainsanat: