Parempi kunta yhdessä

Riihimäen Demarinuoret painottavat yhteistyötä yli puoluerajojen! Riihimäkeläisiä kuntavaaliehdokkaita kokoontuu Rity-talolle keskustelemaan nuorisojärjestöjen edustajien kanssa. Tule mukaan myös keskustelemaan ehdokkaiden kanssa! Tervetulleita ovat kaikenikäiset. Paikalla nuorisojärjestöjen… Avainsanat:

Demarinuoret goes kuntavaalit

Tapahtumat
Hyvinkään ja Riihimäen Demarinuoret jatkavat historiallista maakuntarajat ylittävää yhteistyötä myös kuntavaalien merkeissä. Kaikki lähialueen nuoret demarit sekä muut kiinnostuneet ovat tervetulleita avoimeen ja maksuttomaan kuntavaalikoulutukseen… Avainsanat:

Riihimäen Demarinuoret edustivat liittokokouksessa

Ajankohtaista
Riihimäen Demarinuorten edustajat Miia Nahkuri, Elias Perttula ja Jarkko Karlsson osallistuivat Uudenmaan Demarinuorten mukana Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXV liittokokoukseen 6. – 8.6.2014. Demarinuorten liittokokous sujui hyvissä… Avainsanat:

Nuorisojaoston uudet tuulet

Ajankohtaista
Riihimäen sosialidemokraatit ry:n nuorisojaostoa ollaan käynnistelemässä puhtaalta pöydältä ja nyt on se hetki hypätä mukaan toimintaan! Lyhyellä varoitusajalla mukaan voi tulla jo maanantaina 28.1. kello 18… Avainsanat:

Toiminnan vuosi 2013

Toiminnan vuosi 2013
Riihimäen Sosialidemokraatit ry jatkaa vuonna 1903 perustetun Riihimäen Työväenyhdistyksen toimintaa. Keväällä yhdistyksen perustamisesta tuli kuluneeksi 110 vuotta. Samoin keväällä tuli kuluneeksi 50 vuotta yhdistyksen omistaman… Avainsanat: