Matkalla puoluekokoukseen

Etusivu
SDP:n 45. puoluekokous pidetään Lahdessa 3.-5.2.2017. Riihimäen Sosialidemokraatit ry:stä kokoukseen osallistuu neljä edustajaa osana 39:n edustajan suuruista Hämeen ryhmää. Kaikkiaan puoluekokousedustajia on 500. Hämeen puoluekokousedustajaryhmä… Avainsanat:

Riihimäen seudun puoluekokousedustajaryhmän kuulumisia

Ei julkaisupaikkaa
Riihimäen seudun osalta puoluekokousedustajaryhmän kokoonpano on muuttunut hieman, kun hausjärveläinen Kari Masalin luopui paikastaan. Hänen sijallaan varsinaisena edustajana toimii Kari Vilkman Riihimäeltä. Hämeen puoluekokousedustajaryhmä on… Avainsanat:

Riihimäen seudun puoluekokousedustajat haluavat Eero Vainion SDP:n varapuheenjohtajaehdokkaaksi

Ajankohtaista
SDP:n Riihimäen, Lopen ja Hausjärven puoluekokousedustajat haluavat, että Hämeen piiri asettaa Eero Vainion ehdokkaakseen puolueen varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajistoon tarvitaan kentän ääntä ja aatteen paloa. – Kaksi… Avainsanat:

Puoluekokous 2014: Riihimäeltä kolme edustajaa

Ei julkaisupaikkaa
SDP:n 44. puoluekokous pidetään Seinäjoella 8.  – 10.5.2014. Puoluekokoukseen osallistuu yhteensä 500 kokousedustajaa. Riihimäen Sosialidemokraateista puoluekokousedustajiksi jäsenäänestyksen perusteella tulivat valituiksi Miia Nahkuri, Kaisu Kotirinta ja Maija… Avainsanat:

Toiminnan vuosi 2014

Toiminnan vuosi 2014
Vuonna 2014 toimintamme keskittyi vahvasti vaalityöhön. Toukokuussa pidetyt Europarlamenttivaalit asettivat ehdokkaiden vaalityölle omat haasteensa, koska äänestysalueena oli koko Suomi. Ennen kesää aloitimme valmistautumisen myös vuoden 2015… Avainsanat:

Toiminnan vuosi 2012

Toiminnan vuosi 2012
Vaalivuonna 2012 on erinomainen tilaisuus käydä avointa ja aktiivista keskustelua kuntalaisten kanssa ja se olkoon myös poliittisen toimintamme ykkösasia. Menestymistämme vuoden molemmissa vaaleissa edesauttaa, että… Avainsanat: