Aivan tavallinen kokous

Demarikynästä
Ennakkotunnelmat vuoden viimeiseen Riihimäen kaupunginvaltuuston kokoukseen olivat tällä kertaa hieman erilaiset totuttuihin verrattuna, sillä nyt ei ollutkaan kyse siitä kuuluisasta talousarviokokouksesta vaan aivan ”tavallisesta” kokouksesta,… Avainsanat:

Aiheesta ja sen vierestä

Demarikynästä
Kun Kirsti Tolvanen nostaa leukansa ja aloittaa puheen niin on syytä herkistyä. Mutta kun hän nousee seisomaan ja katsoo nopeasti skannaten kuulijansa on myöhäistä paeta.… Avainsanat:

YT-NEUVOTTELUT – LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Demarikynästä
Riihimäen kaupunginvaltuusto kokoontui syksyisenä iltana taas kerran perimmäisten kysymysten äärelle pohtimaan, mitä tehdä kaupungin taloudelle. Asialistalla olivat niin tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2015, osavuosikatsaus II/2016 sivistystoimen… Avainsanat:

Lyhyt ja ytimekäs kaupunginvaltuuston kokous 7.3.2016

Demarikynästä
Valtuusto kokoontui viime maanantaina harvinaisen lyhyellä, mutta tärkeällä esityslistalla. Listalla oli seitsemän pykälää ja ylimääräisenä kiireellisenä pykälänä käsiteltiin lisäksi kaupunginhallituksen johtosäännön muuttamista kaupunginjohtajan kelpoisuusvaatimusten osalta.… Avainsanat:

Poimintoja vuoden ensimmäisestä kaupunginvaltuuston kokouksesta 25.1.2016

Demarikynästä
Vuoden ensimmäinen valtuuston kokous alkoi valtuuston puheenjohtaja Pertti Mäkelän (kok) puheenvuorolla, jossa hän korosti joukkuepelaamisen tärkeyttä suurien muutosten ja haasteiden edessä. Maan hallitus pyysi kunnilta lausuntoja… Avainsanat:

El Clasico 7 – kaupunginvaltuuston kokouksesta 7.12.2015

Demarikynästä
Perinteinen Suurten kohtaaminen koettiin paikallisessa Itä-Länsi -ottelussa Riihimäen valtuustosalissa maanantaina. Kymmentuntinen mailaton sähly päättyi selkeästi Idän voittoon vaikka ottelun kuluessa osapuolien voimasuhteet vaihtelivatkin. Nähtiinpä sekin… Avainsanat: