Matkalla puoluekokoukseen

Etusivu
SDP:n 45. puoluekokous pidetään Lahdessa 3.-5.2.2017. Riihimäen Sosialidemokraatit ry:stä kokoukseen osallistuu neljä edustajaa osana 39:n edustajan suuruista Hämeen ryhmää. Kaikkiaan puoluekokousedustajia on 500. Hämeen puoluekokousedustajaryhmä… Avainsanat:

Demarinuoret goes kuntavaalit

Tapahtumat
Hyvinkään ja Riihimäen Demarinuoret jatkavat historiallista maakuntarajat ylittävää yhteistyötä myös kuntavaalien merkeissä. Kaikki lähialueen nuoret demarit sekä muut kiinnostuneet ovat tervetulleita avoimeen ja maksuttomaan kuntavaalikoulutukseen… Avainsanat:

Riihimäen kaupunginvaltuuston kokouksesta 28.9.2015

Demarikynästä
Valtuuston kokous alkoi Hausjärven ja Lopen kuntien ja Riihimäen kaupungin yhdistymistä koskeva esityksen käsittelyllä. Valtuusto kävi asiasta varsin värikkään keskustelun, jossa puheenvuoroja käytettiin reilut kymmenen kappaletta.… Avainsanat:

Kuntaliitoksen valmistelu etenee sammutetuin lyhdyin

Demarikynästä
Harvoin on Hämeessä ollut niin kiire kuin tällä hetkellä Riihimäen, Hausjärven ja Lopen kuntaliitossopimusta valmisteltaessa. Aikataulu on kiinnostava: parhaana kesäloma-aikana 9.6. – 31.7.2015 kuntalaiset saavat… Avainsanat:

Toiminnan vuosi 2015

Toiminnan vuosi 2015
Vuonna 2015 kevätkauden toiminta painottuu vahvasti eduskuntavaaleihin, mutta samalla teemme töitä kotikaupunkimme hyväksi. Taloudellinen tilanne Riihimäellä on edelleen kireä. Haluamme välttää koh­tuutonta lainakannan nousua ja… Avainsanat:

Riihimäellä tehdään demaripolitiikkaa porukalla

Ajankohtaista
Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n syyskokous käytiin puolueen Työkokouksen viitoittamassa hengessä. Hämeen Sosialidemokraattien puheenjohtaja Jouni Mäkelän alustamana keskusteltiin mm. uunituoreesta SDP:n vaaliohjelmasta ja tulevan kevään vaalityöstä. Rennosti omana… Avainsanat: