Wanhat Toverit -kerho

Riihimäen seudun Wanhat Toverit on Riihimäellä toimiva Wanhojen Tovereiden kerho. Se kokoontuu kerran kuussa. Seuraava kokoontuminen on tiistaina 16.4.2019 klo 14.00 Rity-talon sisäpihan kerhohuoneessa. Vaalien jälkitunnelmissa kahvitellaan… Avainsanat:

Riihimäen seudun Wanhat Toverit kokoaa veteraanijäseniä yhteistoimintaan

Ajankohtaista
Suomen Wanhat Toverit kokoaa SDP:n veteraanijäsenet yhteistoimintaan, jolla tuetaan puolueen aatteellista työtä. Jäsenet voivat osallistua toimintaan paikallisissa tai alueellisissa kerhoissa. Kerhot ovat itsenäisiä mutta rekisteröimättömiä.… Avainsanat:

Matkalla puoluekokoukseen

Etusivu
SDP:n 45. puoluekokous pidetään Lahdessa 3.-5.2.2017. Riihimäen Sosialidemokraatit ry:stä kokoukseen osallistuu neljä edustajaa osana 39:n edustajan suuruista Hämeen ryhmää. Kaikkiaan puoluekokousedustajia on 500. Hämeen puoluekokousedustajaryhmä… Avainsanat:

Demarinuoret goes kuntavaalit

Tapahtumat
Hyvinkään ja Riihimäen Demarinuoret jatkavat historiallista maakuntarajat ylittävää yhteistyötä myös kuntavaalien merkeissä. Kaikki lähialueen nuoret demarit sekä muut kiinnostuneet ovat tervetulleita avoimeen ja maksuttomaan kuntavaalikoulutukseen… Avainsanat:

Riihimäen kaupunginvaltuuston kokouksesta 28.9.2015

Demarikynästä
Valtuuston kokous alkoi Hausjärven ja Lopen kuntien ja Riihimäen kaupungin yhdistymistä koskeva esityksen käsittelyllä. Valtuusto kävi asiasta varsin värikkään keskustelun, jossa puheenvuoroja käytettiin reilut kymmenen kappaletta.… Avainsanat:

Kuntaliitoksen valmistelu etenee sammutetuin lyhdyin

Demarikynästä
Harvoin on Hämeessä ollut niin kiire kuin tällä hetkellä Riihimäen, Hausjärven ja Lopen kuntaliitossopimusta valmisteltaessa. Aikataulu on kiinnostava: parhaana kesäloma-aikana 9.6. – 31.7.2015 kuntalaiset saavat… Avainsanat: