Historiasta poimittua, osa II

Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n historia
Rity-talo 1963 – 2013 Oman talon rakentamista pohdittiin kokouksissa jo ensimmäisen toimintavuoden aikana, mutta aluksi oli pakko tyytyä käyttämään VPK:n taloa. Riihimäen tapaan työväentalojen syntyvaiheet… Avainsanat:

Toiminnan vuosi 2013

Toiminnan vuosi 2013
Riihimäen Sosialidemokraatit ry jatkaa vuonna 1903 perustetun Riihimäen Työväenyhdistyksen toimintaa. Keväällä yhdistyksen perustamisesta tuli kuluneeksi 110 vuotta. Samoin keväällä tuli kuluneeksi 50 vuotta yhdistyksen omistaman… Avainsanat:

Rity-talo on nyt astetta esteettömämpi

Ajankohtaista
Rity-talon juhlasali on pitkään ollut suosittu kokous- ja juhlapaikka. Iltaisin monet tanssikoulut pitävät tuntejaan ”Montussa” ja päiväsaikaan tiloja käyttävät mm. eläkeläisjärjestöt. Vakiovuorojen lisäksi tilaa on… Avainsanat:

Riihimäen työväentalo – Rity-talo

Rity-talon historia
Riihimäen Työväenyhdistys perustettiin 1903.  Riihimäellä järjestäytyminen tapahtui suhteellisen aikaisin, sillä vain vajaat sata työväenyhdistystä oli ehditty perustaa aikaisemmin. Oman talon rakentamista pohdittiin kokouksissa jo ensimmäisen… Avainsanat:

Rity-talo

Rity-talo
Riihimäen työväentalo, Rity-talo, on 1960-luvulla rakennettu ja 1990-luvun alussa peruskorjattu toimintamme keskus. Omaan ja muiden järjestöjen käyttöön sopivien kokous- ja toimintatilojen sekä juhlasalin lisäksi talossa… Avainsanat: