Tehdään politiikkaa: kaupungin omistaja- ja henkilöstöpolitiikat

Riihimäki-strategian toteutumisen vahvistamiseksi tehdään erilaisia politiikkaohjelmia. Torstaina 5.4.2018 klo 18-20 pääsemme käsittelemään kaupungin omistajapolitiikkaa ja henkilöstöpolitiikkaa. Keskustelua saapuu alustamaan kaupunginjohtaja Sami Sulkko. Avainsanat:

Taloutta, hallintoa ja elinkeinopolitiikkaa valtuustossa

Demarikynästä
Riihimäen kaupunginvaltuusto kokoontui jälleen 19.3.2018 käsittelemään Riihimäen asioita. Odotettavissa oli rauhallinen ja vähemmän intohimoja nostattava kokous. Tärkeitä asioita oli esillä, mutta lähes kaikista asioista oli… Avainsanat:

Riihimäen kaupunginvaltuusto teki luottamushenkilövalintoja

Ajankohtaista
Riihimäen kaupunginvaltuusto teki kokouksessaan 12.6.2017 luottamushenkilövalintoja lautakuntiin ja muutamiin muihin toimielimiin. Riihimäen Sosialidemokraattien edustajia tehtäviin valittiin seuraavasti: Kaupunginvaltuusto Vilkman Kari, 2. vpj   Kaupunginhallitus henkilökohtainen… Avainsanat:

Riihimäen Sosialidemokraatit kokoontuivat henkilövalintojen merkeissä

Ajankohtaista
Lauri Jormanainen Riihimäen sosialidemokraattisen valtuustoryhmän puheenjohtajaksi 1.6.2017 työnsä aloittava Riihimäen sosialidemokraattinen valtuustoryhmä piti järjestäytymiskokouksensa 13.5.2017. Valtuustoryhmä valitsi yksimielisesti puheenjohtajakseen Lauri Jormanaisen, joka on toisen kauden… Avainsanat:

Aiheesta ja sen vierestä

Demarikynästä
Kun Kirsti Tolvanen nostaa leukansa ja aloittaa puheen niin on syytä herkistyä. Mutta kun hän nousee seisomaan ja katsoo nopeasti skannaten kuulijansa on myöhäistä paeta.… Avainsanat: