Liity SDP:n kansalaispaneeliin!

Ajankohtaista

Mikä on Kansalaispaneeli?

Me haluamme tietää, mitä mieltä sinä olet. SDP:n Kansalaispaneelissa pääset kertomaan mielipiteesi kiinnostaviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Paneelin kautta saat myös tietoa SDP:n politiikasta ja kaikki puolueen tiedotteet kätevästi omaan puhelimeesi. Kansalaispaneelin kautta voit myös jättää palautetta. SDP hyödyntää paneelin kautta saatuja tuloksia kantojensa muodostamisessa. Tiukan asian lisäksi Kanslaispaneelissa on luvassa myös kevyempää sisältöä.

Kuinka Kansalaispaneeli toimii?

Kansalaispaneelin jäsenenä saat lyhyitä kyselyitä erilaisista ajankohtaisista aiheista. Kyselyihin vastataan sovelluksessa “korttien” kautta.

Paneelista voi erota milloin vain poistamalla sovelluksen kännykästään. Kansalaispaneelin jäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa, se ei edellytä SDP:n jäsenyyttä.

Kuinka Kansalaispaneeli vaikuttaa?

Kyselyiden tulokset raportoidaan SDP:n puoluejohdolle, puoluehallitukselle ja työryhmille. Tulokset välitetään myös puolueen kansanedustajille, jotka voivat käyttää tuloksia hyödykseen eduskuntatyössään.

Kuinka liityn Kansalaispaneeliin?

SDP Kansalaispaneeli toimii mobiilisovelluksena ja selainversiona. Selainversioon pääset täältä. Kirjaudu Kansalaispaneeliin sisään oikeasta yläkulmasta.

Mobiilisovellus toimii iOS ja Android -alustoilla. Voit ladata sovelluksen maksutta itsellesi Google Play tai Apple App Store -sovelluskaupoista.

Haluatko vaikuttaa vielä enemmän?

Oletko kiinnostunut SDP:n jäsenyydestä? Lue lisää ja liity jäseneksi täällä.

Tietosuojaseloste