SDP:n eduskuntavaalien kampanjastartti

SDP:n eduskuntavaalien kampanjastartti järjestetään lauantaina 26.1.2019 Helsingin Jätkäsaaressa hotelli Clarionissa. Kampanjastartista on rakennettu kokonaisuus, josta osallistujat saavat oppia, elämyksiä, motivaatiota sekä verkostoitumista. Eduskuntavaaliehdokkaille on päivän… Avainsanat:

SDP:n 1918-seminaari: Kansanvallan puolesta

SDP järjestää juhlaseminaarin 8.12.2018 klo 10-15 Helsingin Paasitornin juhlasalissa. Seminaari on osallistujille maksuton. Matkakuluja ei valitettavasti voida korvata. Ruokailun vuoksi seminaariin on ilmoittauduttava ennakkoon täällä. Ohjelma:… Avainsanat:

Sosialidemokraattien listalta valittiin seitsemän kirkkovaltuutettua

Ajankohtaista
18.11.2018 toimitetuissa seurakuntavaaleissa Riihimäen seurakunnan kirkkovaltuustoon tuli Riihimäen sosialidemokraattien listalta valiltuksi seitsemän kirkkovaltuutettua, sama määrä kuin kuluvalla kaudella. Valituiksi tulivat Eeva Liisa Hellsten, Kari-Veli Lehtonen,… Avainsanat:

Sosialidemokraattien ryhmäpuheenvuoro valtuuston talousarviokokouksessa 12.11.2018

Demarikynästä
Arvoisa puheenjohtaja, hyvät valtuutetut ja muut läsnäolijat, Meillä on käsissämme pitkään valmistelussa ollut vuoden 2019 talousarvioesitys. Prosessi on ollut haastava ja vaatinut paljon työaikaa niin… Avainsanat:

Seurakuntavaalit

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on 6.–10.11.2018. Ennakkoon voi äänestää kaikissa ennakkoäänestyspisteissä valtakunnallisesti. Varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018. Vaalipäivänä äänestää voi kotiseurakunnan äänestyspaikassa. Seurakunta – yhteisvastuun yhteisö – SDP:n… Avainsanat:

SDP:n Kansalaispäivänä maistuivat letut ja jutut

Ajankohtaista
Riihimäen Demarit järjestivät perinteiset lettukestit Graniitilla lauantaina 13.10.2018. Tänä vuonna SDP:n Kansalaispäivä osui sopivasti samaan ajankohtaan aina lokakuussa järjestettävän politiikan viikon lettukestien kanssa. ”Järjestämme lettukestejä… Avainsanat: