Herajoen työväentalo

Herajoen työväentalo on vuonna 1909 rakennettu kulttuurihistoriallisesti arvokas ja hyväkuntoinen rakennus maaseudun rauhassa. Herajoen työväentalo on näyttelijäprofessori Veikko Sinisalon synnyinkoti.

Ajanmukaiseksi remontoitu talo on viihtyisä juhla- ja kokouspaikka, joka sopii erinomaisesti erilaisiin perhe- ja muihin juhlatilaisuuksiin, kokouksiin sekä koulutustilaisuuksiin. Herajoen työväentalo sijaitsee Helsinki–Tampere -moottoritien läheisyydessä Riihimäellä, Herajoen kylässä. Riihimäen keskustaan on matkaa neljä kilometriä. Talo on esteetön.

Juhlasali

Juhlasalissa on kiinteä näyttämö, johon on oma sisäänkäynti.  Salin yhteydessä on kahviotila, tarjoilukeittiö ja erillinen vaatteidensäilytystila. 

Istumapaikkoja salissa on pöytien ääressä 100 – 120. Lisäksi kahviossa on n. 40 paikkaa pöytien ääressä. Juhlissa kahvioon rakennetaan palvelupöytä.

Keittiö on hyvin varusteltu tarjoilukeittiö. Keittiössä on lähinnä kotikäyttöön tarkoitettuja keittiökoneita, liesi, kaksi kiertoilmauunia, mikroaaltouuni, kaksi kahvinkeitintä, kaksi jääkaappia ja pakastin sekä laitoskäyttöön tarkoitettu astianpesukone. Käytössä on 120 hengen ruoka- ja kahviastiastot.

Lisätietoja ja varaukset:

Herajoen työväentalo
puh. 044 203 6873
s-posti: [email protected]
osoite: Vanha Kormuntie 32, 11710 Riihimäki