Kiitos Tuula Haataisen tukijoille!

Ajankohtaista,Presidentinvaali 2018

Riihimäen Sosialidemokraatit kiittää kaikkia Tuula Haataiselle äänensä antaneita ja vaalityötä tehneitä.

Vaalikampanjaa ei voi tehdä yksin. Siihen tarvitaan innostuneita ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä paremman Suomen ja maailman eteen. Ihmisiä, joilla on sydäntä sanoa ei eriarvoistumiselle ja välinpitämättömyydelle ja kyllä ihmimillisyydelle, tasa-arvolle ja kestävälle kehitykselle.

Tuula Haatainen

Tuula Haatainen sai 28.1.2018 pidetyssä presidentinvaalissa Riihimäellä 4,4 %:n osuuden kaikista annetuista äänistä, mikä on hieman suurempi kuin Hämeen vaalipiirin alueella (3,7 %) tai koko maassa (3,2 %) tarkasteltuna.

SDP:n presidenttiehdokas valittiin puoluevaltuustossa jäsenäänestyksen tuloksen mukaisesti. Jäsenäänestyksessä Tuula Haatainen sai 48,3 % äänistä, Maarit Feldt-Ranta 42,1 % ja Sirpa Paatero 8,6 %. Äänestysprosentti oli 48 %.

Presidentinvaalissa äänet jakautuivat seuraavasti: Sauli Niinistö 62,6 %, Pekka Haavisto 12,4 %, Laura Huhtasaari 6,9 %, Paavo Väyrynen 6,2 %, Matti Vanhanen 4,1 %, Tuula Haatainen 3,2 %, Merja Kyllönen 3,0 %, Nils Torvalds 1,5 %. Sauli Niinistö tuli yli 50 %:n kannatuksella valituksi suoraan ensimmäisessä vaalissa.

Riihimäen Sosialidemokraatit onnittelee tasavallan presidentti Sauli Niinistöä!