Lauri Jormanainen on meidän ehdokkaamme eduskuntavaaliehdokkaaksi

Ajankohtaista,Eduskuntavaalit 2023,Etusivu

Riihimäen Sosialidemokraattien jäsenkokouksessa 2.6.2022 päätimme asettaa Lauri Jormanaisen ehdolle Hämeen Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaista käytävään jäsenäänestykseen.

Lauri, tuttavallisemmin Late, toimii politiikassa mm. Riihimäellä kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä sekä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuutettuna ja aluehallituksen jäsenenä. Hän on aina ollut innostunut liikunnasta ja lapsesta lähtien melkein laji kuin laji on kuulunut valikoimaan. Jalkapalloa Late pelaa edelleen. Ammatiltaan Late on vanginvartija ja työskentelee Riihimäen vankilassa.

Lähestyn kaikkia tehtäviä joukkuepelaajan näkövinkkelistä. Yhteisön edun on mielestäni hyvä olla yhden henkilön etua vahvempi. Pitkässä juoksussa asiat järjestyvät näin paremmin, ja siten pystymme pitämään kaikki mukana. Nykyään koviten huutavan ääni kuuluu entistä kauemmaksi, jonka takia joidenkin pitää uskaltaa pitää niiden ääntä esillä, joiden ääni ei syystä tai toisesta kuulu. Siinä meillä on tärkeä rooli.

Lauri Jormanainen

Me olemme samaa mieltä.


Hämeen Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaista käydään jäsenäänestys. Äänestys alkaa elokuun lopulla ja ehdokaslistasta päätetään piirikokouksessa 8.10.2022.