Miia Nahkuri eduskuntavaaliehdokkaaksi

Ajankohtaista

Riihimäkeläinen Miia Nahkuri on valittu jäsenäänestyksen perusteella eduskuntavaaliehdokkaaksi Hämeestä. Nahkuri sai vaalissa 2098 ääntä, mikä oikeuttaa tuloslistalla sijalle 10.

Miia_141010

Miia Nahkuri on 28-vuotias sosionomi (AMK), joka työskentelee tällä hetkellä palveluohjaajana Janakkalan kunnan maahanmuuttopalveluissa. Aiemmin Nahkuri on ollut työssä mm. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä sosiaalityöntekijänä.

Miian luottamustehtäviin lukeutuvat mm. Riihimäen kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenyydet sekä Hämeen maakunnan yhteistyöryhmän jäsenyys. Nahkuri toimii myös kirkkovaltuutettuna Riihimäen seurakunnassa ja Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n sihteerinä.

Miia Nahkurin kampanjatyön tueksi on perustettu Team Miia -tukiryhmä. Lisätietoja Miiasta ja kampanjasta löytyy osoitteesta www.miianahkuri.fi.

Riihimäen Sosialidemokraatit ry onnittelee Miiaa hienosta äänimäärästä ja kiittää kaikkia äänestäneitä Miian saamasta tuesta!

Hämeen Sosialidemokraatit ry:n eduskuntavaaliehdokkaista järjestettiin jäsenvaali, johon oli asetettu 17 ehdokasta. Jäsenvaalin äänestysprosentti oli 61,46, tarkemmat tiedot löytyvät tästä: Häme_tulos_09102014. Vaalin tulos vahvistetaan 25.10.2014 Kärkölässä kokoontuvassa Hämeen Sosialidemokraattien syyspiirikokouksessa.