Pentti Auvinen SDP:n kunniajäseneksi

Etusivu,Puoluekokous 2020

Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen 46. puoluekokous kutsui puolueen kunniajäseniksi pitkäaikaisia puolueen jäseniä. Perusteina kunniajäseneksi kutsumisella ovat pitkä ja ansiokas työ puolueen ja sosialidemokratian hyväksi puoluejärjestössä eri tasoilla ja toiminta puolueen hyväksi demokraattisessa päätöksenteossa. Yhtenä kutsutuista oli Riihimäen Sosialidemokraattien pitkäaikainen jäsen Pentti Auvinen.

Pentti Auvinen on liittynyt Sosialidemokraattiseen Puolueeseen 1.1.1969 ja ollut näin jäsenenä lähes 52 vuotta osallistuen aktiivisesti yhdistyksessä eri tehtävien hoitoon. Hän on toiminut mm. kunnallisjärjestön puheenjohtajana, SDP:n Hämeen piirin piirihallituksessa ja SDP:n puolueneuvostossa (nykyinen puoluevaltuusto). Riihimäen Sosialidemokraattien taloudenhoitajana hän on ollut yli 30 vuotta ja on edelleen. Erilaisissa kunnallisissa luottamustoimissa Auvinen oli 46 vuotta.

Pentti Auvinen:

”Kiitos kaikille niille tovereille keiden kanssa olen näiden vuosikymmenien aikana saanut tehdä työtä yhteisen aatteemme hyväksi. Kiitos, että olette luottaneet minuun, antaneet tehtäviä hoidettavakseni ja olleet niitä kanssani toteuttamassa.

Kiitos myös kotijoukoille, läheisilleni, että olette hyväksyneet kymmenet, kymmenet, sadat kerrat kun olen lähtenyt hoitamaan yhteisiä asioita. Olleet tukemassa ja tekemässä työtä kanssani. Ja olleet se olkapää joihin olen voinut painaa pään kun kaikki ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Kiitos rakkaat läheiseni!

Kunniajäsenyys on minulle tärkeä siksi, että se kertoo minun olleen isäni ja isoisäni viitoittamalla tiellä, tekemässä työtä tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolesta ja olemalla aina pienemmän ja heikomman puolella.”


Riihimäen Sosialidemokraatit kiittää Pentti Auvista hänen Sosialidemokraattisen Puolueen, koko työväenliikkeen ja kotikaupungin hyväksi tekemästään työstä. Lämpimät onnittelut puolueen kunniajäsenyydestä!

Kaikki SDP:n kunniajäseneksi kutsutut

(Kuva: Jarkko Nissinen)