Puheenjohtajatenttiä ja pelisääntöjä

Etusivu,Puoluekokous 2023

SDP:n puheenjohtajaehdokkaiden Arvokiertue rantautui 11.6. Hämeenlinnaan. Krista Kiuru ja Antti Lindtman pääsivät kertomaan yleisölle millainen SDP:n suunta olisi heidän johdollaan. Tilaisuuden jälkeen Hämeen puoluekokousedustajat pitivät palaveria ja saimme päivitystä henkilö- ja asiakysymysten tilanteeseen. Lisäksi kävimme läpi edustajaryhmän käytännön asioita.

Palaverissa nimettiin myös Hämeen edustajat puoluekokouksen valiokuntiin. Yhdistyksemme edustajista Silja Nurmi valittiin jäseneksi Sosiaali- ja terveysvaliokuntaan ja Kaisu Kotirinta Laki-, hallinto, sisäinen turvallisuus- ja maahanmuuttovaliokuntaan. Valiokunnat käsittelevät ennen kokousta ja kokouksen aikana omalle osa-alueelleen saapuneet puoluekokousaloitteet ja niiden vastausesitykset sekä poliittisen ohjelman muutoksia omalta osaltaan.

Lauri Jormanainen valittiin jäseneksi vaalivaliokuntaan ja Lauri on näin myös yksi Hämeen neuvottelijoista. Kokousta ennen ja sen aikana vaalivaliokunta valmistelee puoluekokoukselle kokouksessa tehtäviä henkilövalintoja.

Puoluekokousvalmistautumista seurataan tällä sivulla.