Päivitetty: Riihimäen Sosialidemokraatit ry huomioi toiminnassaan koronasuositukset

Ajankohtaista,Etusivu

Päivitys 18.3.2020

Hallituksen ilmoittaman koronavirustilanteen vuoksi SDP on 16.3.2020 suositellut, että piirien, kunnallisjärjestöjen ja puolueosastojen sääntömääräiset kevätkokoukset siirretään myöhempään ajankohtaan.

Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n johtokunta on sähköpostikokouksessaan 17.-18.3.2020 päättänyt lykätä 26.3.2020 pidettäväksi päätetyn kevätkokouksen terveyden kannalta turvalliseen ajankohtaan.

Kokouksen lykkääminen ei aiheuta ongelmia yhdistyksen toiminnan kannalta. Kokouksen perumisesta tiedotetaan yhdistyksen internet-sivustolla, sähköpostiviestillä ja lehti-ilmoituksella. Kevätkokouksen pitämisen ajankohtaa arvioidaan uudelleen 13.4.2020 jälkeen.


Yhdistyksen jaostot ovat huomioineet toiminnassaan johtokunnan 12.3.2020 antaman suosituksen ja pidättäytyvät järjestämästä yleisötilaisuuksia toistaiseksi

  • Riihimäen Työväenyhdistyksen Soittokunta on perunut toistaiseksi säännölliset harjoitusvuoronsa sekä keväälle suunnitellut tilaisuudet
  • Naisjaosto on perunut mm. kevätkokouksensa sekä harrastekerhot
  • Nuoret Kotkat on perunut osallistumisensa mm. kansainvälisiin, valtakunnallisiin ja piirin tapahtumiin

Julkaistu 12.3.2020

Tänään julkaistun suosituksen mukaisesti suurten yleisötapahtumien järjestämistä ja niihin osallistumista on syytä välttää toukokuun loppuun asti. SDP haluaa omalla toiminnallaan kaikin tavoin estää koronaviruksen leviämistä. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja tiedotusta tarkasti ja nojaamme kaikessa päätöksenteossa terveysviranomaisten suosituksiin.

SDP on peruuttanut myös kaikki pienemmät yleisötilaisuudet pääsiäisen yli ja järjestää vain välttämättömät sääntömääräiset kokoukset.

Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n johtokunta on SDP:n suosituksen mukaisesti päättänyt pidättäytyä yleisötilaisuuksien järjestämisestä tai niihin osallistumisesta pääsiäisen yli ja järjestää vain välttämättömät sääntömääräiset kokoukset.

Sääntömääräinen kevätkokous 26.3.2020 järjestetään ja jäsenkokouksen 16.4.2020 pitämistä arvioidaan huhtikuun alkupuolella. Johtokunta pyrkii työskentelemään sähköisten järjestelmien avulla.

Johtokunta suosittaa, että kaikki yhdistyksen jaostot ottavat SDP:n suosituksen toiminnassaan huomioon.


Myös Riihimäen kaupunki, Lopen kunta, Hausjärven kunta ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä tiivistävät varautumista koronaviruksen takia ja mm. peruvat tai siirtävät kaikki yli 30 hengen tilaisuudet välttämättömiä kokoontumisia lukuun ottamatta. Lue lisää.