Rity-talo

Ei julkaisupaikkaa

Riihimäen työväentalo, Rity-talo, on 1960-luvulla rakennettu ja 1990-luvun alussa peruskorjattu toimintamme keskus. Omaan ja muiden järjestöjen käyttöön sopivien kokous- ja toimintatilojen sekä juhlasalin lisäksi talossa on erikokoisia liiketiloja.

Monipuolista taloa on mahdollisuus vuokrata juhliin, näyttelyihin, kokouksiin ja koulutus- ym. tilaisuuksiin. Rity-talo sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Talon edessä on 25 aikarajoitettua autopaikkaa.

Juhlasali

Juhlasalissa on kiinteä näyttämö, hyvät äänentoistolaitteet ja tanssimiseen hyvin sopiva parketti. Salin yhteydessä on eteisaula, tarjoilukeittiö ja erillinen vaatteidensäilytystila. Vuonna 2012 asennetun hissin ansiosta juhlasalin tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin voivat myös liikuntarajoitteiset osallistua nyt helpommin.

Istumapaikkoja salissa on n. 350, pöytien ääreen mahtuu n. 150 henkilöä. Lisäksi eteisaulassa on n. 50 paikkaa pöytien ääressä. Eteisaulaa voi vuokrata myös erikseen.

Kokoushuoneet

Sisäpihan kokoushuoneessa on vakiokalustuksena 30 pöytäpaikkaa ja 8 lisäpaikkaa. Tilassa on minikeittiö. Tila soveltuu erinomaisesti myös koulutus- ja juhlatilaksi.

Talon yläkerrassa on kaksi kokoustilaa. Pienempään mahtuu n. 20 henkilöä ja tilassa on minikeittiö. Suurempaan kokoustilaan mahtuu n. 35 henkilöä.

Lisätietoja ja varaukset:

Rity-talo
puh. 044 203 6873
s-posti: vuokraus@rity.inet.fi
osoite: Hämeenkatu 48 – 50, 11100 Riihimäki